Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Розваги в День Валентина

День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. У цей лютневий день на душі стає тепло, як ніколи, а повітря заполоняють відчуття щастя і романтики. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину…

Прийшло це свято і в нашу школу.14 лютого увесь день працювала «Скринька компліментів та побажань», завдяки якій усі бажаючі могли виразити свою симпатію валентинкою. Також педагогом-організатором була проведена розважальна програма  «День Святого Валентина» в 3-4 класах. Учні молодших класів брали участь у таких конкурсах, як «З’єднай пару», «Алея побажань», «Дружна пара», «Пазли кохання», відповідали на казкову вікторину про любов, читали вислови про кохання видатних українських поетів. По закінченню конкурсів кожна пара отримала грамоту за однією з  номінацій: «Дружна пара», «Найвеселіша пара», «Найчарівніша пара», «Найбільш ввічлива пара», «Наймиліша пара», «Найскромніша пара».

Захід сприяв встановленню в класах дружньої, доброзичливої атмосфери. Молодші школярі збагатили свої уявлення про загальнолюдські цінності, зокрема дружбу і любов до ближнього, отримали навички висловлювати свої почуття.

15 лютого в 6-8 класах педагогом-організатором та учнями 10 класу Линник Кариною та Кириченком Максимом було проведено конкурсно-розважальну програму «Хто кращий». Учні брали участь у таких конкурсах, як «Жінка чи чоловік», «Збери слово», «Хто я», «Вірю – не вірю», музичному випробуванні «Відгадай пісню» та конкурсі на логіку «Що спільного?». В 6 та 8 класі перемогли команди дівчат, а в 7 класі – команда хлопців. Учні вчилися чітко висловлювати свою думку, впевнено почувати себе перед аудиторією однолітків, розвивали наполегливість, цілеспрямованість та творчі здібності , через ігри вчилися людяності та доброзичливості.

1 думки про “Розваги в День Валентина”

Коментарі закриті.