Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Про притулки для тварин

15 січня учні 7-11 класів школи долучилися до онлайн-трансляції відео «Притулки для тварин», ініційованої Благодійним фондом «Щаслива лапа»! Це вже не перший захід із гуманного ставлення до тварин від нашого освітнього проєкту «Біоетика» Благодійного фонду «Щаслива лапа», до якого долучилася наші школярі.

Переглянувши інтерактивне відео, школярі дізналися, коли було відкрито перший притулок для тварин в світі та Україні, які умови проживання собак та котів у притулках, чому збільшення кількості притулків не допоможе вирішити проблему безпритульних тварин на вулицях.

Відеофільм також мотивував дітей долучитися до Всеукраїнського конкурсу «БлагоДІЙники в дії» та допомогти тваринам (https://happypaw.ua/ua/bioethics/contests/one/11)

Прем’єру відео переглянули 410 українців, серед них – 39 учнів нашої школи. Переглянути відео в запису можна за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=HoBf6uopwgg&fbclid=IwAR2rYqOn_vYdUZJISh684BtMWDBecuavaS-V9YMEnoTAUUBsPTwnWbM4Rtk або  https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

Фотозвіт про участь школярів України в перегляді відео «Притулки для тварин» є на сайті фонду.

1 думки про “Про притулки для тварин”

Коментарі закриті.