Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Пишаємося переможцями Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи» 2021 року!

16-18 листопада 2021 року в Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи», який проходив дистанційно.

Учасниками заходу стали учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти з 18 регіонів України та м. Києва. Захист проєктів проходив в 13 категоріях: «Анатомія людини», «Біохімія», «Ботаніка», «Екологія тапроблеми довкілля», «Енергозберігаючі технології», «Зоологія», «Мікробіологія», «Науки про Землю» (географія, геологія), «Охорона здоров’я», «Психологія і поведінка людини», «Фізика і астрономія», «Фізіологія людини», «Хімія».

У форумі взяли участь і вихованки гуртка «Географ-науковець» ОМЦПО-МАН (керівник Віра ХОРОШУН), учениці 10 класу нашої школи, які показали гарні результати у категорії «Науки про Землю».

Друге місце виборола Линник Карина з науково-дослідницьким проєктом «Гора Охтир як духовна святиня та об’єкт господарської діяльності».

Третє місце здобула Бровач Лілія за науково-дослідницький проєкт «Характеристика форм рельєфу басейну р. Охтирка».

Третій результат має і Махотько Карина, яка представила науково-дослідницький проєкт «Характеристика показників температури повітря зимових місяців 2001-2020 рр. за результатами спостережень на Іванівській дослідно-селекційній станції».

Вітаємо юних науковців з перемогою! Бажаємо подальших успіхів на дослідницькій ниві!

 

1 думки про “Пишаємося переможцями Всеукраїнського біологічного форуму «Дотик природи» 2021 року!”

  1. Зоя Гопко

    Так тримати! Ви завжди на висоті!

Коментарі закриті.