Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Зі спортом дружимо

День фізичної культури і спорту – спортивне свято України. Відзначається воно щорічно у другу суботу вересня. У перші тижні вересня проводиться також і Олімпійський урок.

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Адже спорт – це життя!

До Дня фізичної культури, Олімпійського дня з учнями були проведені тематичні заходи, зокрема інфодайджест на тему «День фізичної культури і спорту України».

Також старші школярі мали змогу переглянути презентацію про олімпійських чемпіонів, а молодші – презентацію про види спорту. Діти виконували інтерактивні завдання, показували свої таланти в спорті. Молодшим школярам була запропонована «Йога з тваринами», а старшокласники презентували спорт, яким вони захоплюються. Діти виготовляли колажі, складали розповіді про один із видів спорту, ділилися фото з власних занять спортом, обговорювали спортивні новини та знайомилися зі спортивними іменами Сумщини та Охтирщини. Під час динамічних хвилинок на уроці діти виконували руханки разом із відомими спортсменами та артистами.

9 вересня учитель фізкультури з бажаючими учнями долучилися до перегляду Всеукраїнського Олімпійського уроку-2022 «Разом до Перемоги!».

У вільний час діти відвідують шкільний комплекс вуличних тренажерів, футбольне поле зі штучним покриттям та майданчик для різних активностей у міському парку.

Дистанційне навчання і безпекова ситуація не дають можливості проводити масові заходи на шкільному подвір’ї, але школярі активно долучаються до запропонованих заходів.

Приємно, що й імена наших колишніх учнів-випускників вписані в спортивну історію досягнень України.

Побажаємо школярам успіху, адже попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.