Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Для безпеки й комфорту

Добіг до завершення перший тиждень змішаного навчання. Та гарний шкільний настрій кілька разів псували затяжні й короткотривалі повітряні тривоги. По кілька годин діти знаходилися в укритті. Сподіваємося, вони не відчували незручностей, адже ми доклали значних зусиль, щоб перебування в ньому школярів було комфортним.

Майже всі ремонтні роботи були виконані за кошти, виділені нашій школі з місцевого бюджету. Дякуємо за підтримку!

Ремонт проведено будівельною компанією, з якою були укладені договори. Деякі завершальні роботи ще продовжуються, але вже наближаються до фіналу.

Дякуємо за допомогу будматеріалами благодійному фонду «Місто Героїв Охтирка» та колишнім однокласникам, випускникам нашої школи Погорєлову О.В. та Колєсніку С.М. Школі було передано щебінь та пісок для ремонту підлоги та стін укриття.

Слова подяки охтирському осередку волонтерів руху «Будуємо Україну Разом» за сприяння у виготовленні з палет лав для сидіння. До доброчинної справи долучилися й старшокласники нашої школи.

Вдячні ГО «Охтирський молодіжний центр» за допомогу в реалізації шкільного проєкту «Центр дозвілля «Hobby-village». Його було розроблено з метою створення позитивної психоемоційної атмосфери та змістовного дозвілля на час перебування дітей в укритті та втілено в рамках проєкту «Молодіжна відбудова міста-героя Охтирки» за підтримки German Marshall Fund of the United States #GMF.

Спасибі Охтирському осередку Товариства Червоного Хреста України за надані розкладайки, ковдрочки, гігієнічні набори, повербанки, воду та інші необхідні речі.

Дякуємо старшокласникам та батькам наших учнів, які допомогли силою своїх чоловічих рук під час облаштування внутрішнього простору сховку.

Велика вдячність усім працівникам школи, хто з пензлями та фарбами, викрутками та молотками створював затишок у приміщенні укриття, допомагав із придбанням важливих для гарного мікроклімату пристроїв, посібників тощо.

Сподіваємося, дозвілля дітей буде змістовним, а перебування в укритті – безпечним.

Але в стократ краще – навчання без тривог і життя без ворожих загроз.

Віримо в Україну! Віримо в ЗСУ! Знаємо – переможемо!