Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Дбаємо про Землю

18 березня світова спільнота відзначала Всесвітній день переробки відходів. Учні початкової школи вчилися дбайливо ставитися до довкілля і намагалися непотрібні речі використовувати для творчості. Свої ідеї вони втілили у власних виробах і представили їх до уваги однокласників.

А 20 березня ми відзначаємо Всесвітній день Землі. Це свято теж нагадує нам про важливість дбайливого ставлення до нашої планети та про те, що кожен з нас може зробити свій внесок у збереження довкілля.

На платформі Google Classroom ми запропонували завдання для старших школярів – розробити план щодо зменшення шкідливого впливу на довколишнє середовище. Для молодших школярів також була творча діяльність – створення аплікації, яка допоможе надихнути дітей на роздуми про те, як можна допомогти нашій планеті.

Діти впоралися добре з цим завданням і створили чудові та креативні аплікації.

Ми пишаємося нашими учнями, які долучилися до цієї ініціативи та продемонстрували свою відповідальність та знання про екологію. Разом ми можемо зробити більше, щоб зберегти нашу планету та зробити її кращою для майбутніх поколінь!