Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Міжнародний день авіації і космонавтики

У Міжнародний день авіації і космонавтики учні 1 та 2 класу разом із педагогом-організатором побували у віртуальній подорожі космічними просторами невідомих Галактик. Учні дізналися чимало нового, долали труднощі, щоб побувати в космосі: з наполегливістю розгадували ребуси, надіслані космічними прибульцями, виконали космічну зарядку, створили міжгалактичну картинну галерею.
У 3 класі класний керівник провела урок-гру «Політ у космос». Діти знайомились з біографією першого космонавта, працювали зі словником над космічними термінами, писали космічні послання. І, мабуть, кожний мріяв, що як виросте, то обов’язково побуває в космосі, який манить до себе таємничістю і безмежжям.
Учні четвертого класу спробували себе у ролі космонавтів, астрономів, конструкторів, які досліджували таємниці космосу. Школярі у формі усного журналу «Шлях до зірок» із великим захопленням розповідали цікаві факти з життя першого українського космонавта Леоніда Каденюка, про будівництво космічного корабля, перший штучний супутник. Мрія про космос стає ближчою, коли крок за кроком розкривати його таємниці.