Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Юні науковці в радіоефірі

Відбувся черговий виступ в ефірі міського радіо. У студії були присутні учні нашої школи, які готуються до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН: Бровач Лілія, Линник Карина, Махотько Карина, Орехов Іван та Кисіленко Анна. В студії вони представили свої наукові надбання.

Приємно, що юні науковці подякували адміністрації школи за створення належних умов для роботи наукового гуртка: наданні комп’ютерного класу для занять, сприянні в проведенні досліджень, участі в конкурсах, конференціях, презентаціях досліджень школярів.

Активна участь учнів ЗОШ № 8 у роботі літнього профільного табору дослідницько-експериментального спрямування «Юні науковці», який щорічно організовує Охтирський міський центр позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді у форматі Літньої школи музеєзнавства, дозволила урізноманітнити тематику дослідницьких робіт та дала гарні результати. Бровач Лілія, Линник Карина, Махотько Карина, Орехов Іван та Сакович Анастасія,  об’єднавшись у пошуковий загін «Географ-науковець», взяли участь у Всеукраїнській експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна» за напрямом «Географія рідного краю» і стали його переможцями (керівник – Хорошун В.В., керівник гурткової роботи ОМЦПО-МАН).

Зі свого боку, школа завжди відкрита до співпраці із закладами позашкільної освіти міста, готова надавати всіляку підтримку учнівській молоді, яка прагне до самореалізації та зростання в різних сферах науки, мистецтва та спорту.