Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Цікавинки про привітання

21 листопада – Всесвітній день привітань. Класний керівник 7 класу Вініченко Т.Г. запросила цього дня своїх вихованців у подорож Планетою Привітань.

Діти дізналися, що  це свято придумали в 1973 році два брати  – американці Майкл і Браєн Маккоман. Вони відправили у всі кінці світу листи, в яких вітали зовсім незнайомих їм людей, і висловлювали щирі, найкращі побажання миру і злагоди між людьми різних країн.

Загалом, ідея такого святкування зводиться до того, що необхідно протягом одного дня привітно і щиро привітатися з десятком різних людей. Це дуже захоплююче заняття, на якому при зустрічі варто вітати від усієї душі різних людей, в тому числі і малознайомих. Мабуть, особливе значення такі свята мають у важкі для людей часи, як от, наприклад, пандемія. Це чудовий спосіб сказати людині, що вона не одинока, що про неї дбають і бажають їй усіляких благ.

Подорожуючи, діти пригадали різні способи привітань, які існували та існують; влаштували виставку  вітальних карток, якими користувалися їх рідні в далекому і недалекому минулому.