Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Тиждень безпеки дорожнього руху

У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху з 23 по 29 травня 2022 року в закладі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
Під час підготовки до тематичних заходів були використані матеріали Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».
Протягом Тижня класними керівниками, вихователем ГПД, педагогом-організатором школи проведені онлайн-заходи: перегляд відеоматеріалів «Правила поведінки на вулицях і дорогах», мультуроки «Правила дорожнього руху і дорожні знаки для маленьких школярів», квест-гра «Безпека на дорозі – безпека життя», гра- подорож «Безпека на дорозі», вікторини: «Знай та розпізнавай дорожні знаки», «Безпечна країна», «Знай правила дорожнього руху»; години спілкування «Твій друг – безпечний рух», «Правила безпеки на автомобільному та залізничному транспорті», «Безпека дітей під час війни».
Діти усвідомили необхідність дотримуватися правил дорожнього руху, бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях. Адже від цього залежить життя і здоров’я!