Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Тиждень безпеки дорожнього руху

Із 15 по 21 листопада 2021 року в Україні проходив загальнодержавний Тиждень безпеки дорожнього руху.

Учні нашої школи разом з педагогічними працівниками долучилися до тематичних заходів, присвячених безпеці дітей на дорозі.

Молодші учні в класних родинах дізнавалися про значення дорожніх знаків, переглядали пізнавально-повчальні мультфільми «Безпека на дорозі», «Правила дорожнього руху для дітей» та інші, грали у вікторину «Знаки на дорозі», «Ми – учасники дорожнього руху».

Учні середнього та старшого віку в дистанційному режимі  познайомилися з короткометражним мультфільмом «Увага, телефон», взяли участь у вікторині «Безпека пішохода та велосипедиста», переглянули інформаційно-просвітницькі матеріали з ПДР.

І діти, й батьки отримали надзвичайно важливу інформацію про світловідбивачі, які пересування в темний період доби робить значно безпечнішим. Вони ознайомилися з відеодослідженням «Врятуйте життя собі і дітям – використовуйте світловідбивачі», інформаційною листівкою про значення кольору одягу в темноті та наявність на ньому світло відбивних елементів, про безпеку юних велосипедистів.

19 листопада наші школярі взяли участь у Національному уроці з безпеки дорожнього руху.