Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Символи нашої незламності

  Тиждень був насичений подіями й заходами.

У понеділок, 19 лютого, у класних родинах пройшли інформаційні хвилинки до дня затвердження Малого Державного Герба України, переглядали відео «День Державного Герба України», «Дітям про Державний Герб України», створювали аплікації із зображенням державної символіки.

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Це пам’ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. У фоє школи було створено своєрідну Стіну пам’яті загиблих героїв Євромайдану, розміщено світлини з подій зими 2013-2014 років. У класних родинах пройшли диспути на теми «Хто такі герої?», «Що таке національна гідність?».

Учні переглянули презентації та архівні відеоматеріали.

Школярі та вчителі вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

21 лютого пройшли тематичні заходи до Дня рідної мови.

У переддень сумних дат – десятої річниці російського збройного вторгнення на територію України та другої річниці повномасштабного вторгнення – пройшли уроки пам’яті за загиблими захисниками, хвилини мовчання на вшанування полеглих героїв, переглядали відео та обговорювали події, учасниками яких вони є.

Діти виготовляли обереги, висловлювали слова підтримки один одному, читали вірші про Україну та її захисників, розповідали про власні волонтерські справи.

Учні старших класів переглянули спеціальний онлайн-урок до другої річниці повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи. У світі Україну почали сприймати як державу з власною самобутністю, історією та гідністю, здатну захистити суверенітет.

Україна вистоїть! Україна переможе!