Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Світ разом із Україною!

Українка, яка майже двадцять років проживає у Великій Британії із перших хвилин ганебної повномасштабної війни була разом із своєю Батьківщиною. Справжня патріотка, яка особистими справами наближає перемогу на своєму «фронті».

Це Інна Брюс, яка донатила на допомогу захисникам Охтирки, розповідала про наше місто своїм рідним та знайомим, щоб земляки-охтирчани отримали якомога більше підтримки. Інна є постійним учасником різноманітних акцій, які відбуваються на території Великої Британії.

Ось і 24 лютого у місті Бромлі поблизу Лондона відбулося зібрання, на якому були присутні мер міста, директор освіти, директор соціальних служб, представники багатьох організацій, пересічні жителі. Усі присутні виразили слова захоплення нашою стійкістю, мужністю, відвагою та наголосили, що англійці разом з  українцями до перемоги.

Сама ж пані Інна просила передати вітання усім охтирчанам і, зокрема, учням нашої школи. Вона вірить, що вже скоро прийде час, коли ми зберемося у стінах рідної школи, а жорстока війна ніколи більше не повториться у жодному куточку світу.

Із-за кордону, з дружньої Польщі, передає нам  вітання й учениця 10 класу Катнікова Валерія, яка намагається підтримати наших захисників та подякувати за їх безцінний подвиг, виготовляючи обереги для українських воїнів, які будуть надійним захистом від усього злого.

Учень 10 класу Хібученко Іван разом із сім’єю виїхав до Польщі у перший місяць війни. Ось уже протягом року хлопець постійно бере участь у різноманітних заходах, які проводяться у сусідній країні на підтримку України, доводячи, що тільки разом ми можемо пришвидшити нашу перемогу.

Кілька фото з Великої Британії від пані Інни, фото та відео з Польщі від учнів нашої школи, учасників тих подій.

Разом ми сила!