Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Рух для здоров’я

Складний період припав на долю нашої держави. Всі ми пристосувалися жити в нових реаліях сьогодення. І, як це не виявляється складно, але все ж якісне навчання залишається серед найбільших цінностей.
Особливо важко було нашим першачкам адаптуватися не просто до навчання, а до дистанційного навчання. Адаптація до дистанційного навчання проходить складніше, аніж в умовах офлайн навчання. Адже майже відсутня активна рухливість на уроках, динамічні хвилинки на перервах, що нехарактерно для першачків-непосидючок. А ще ж має бути така звична біганина з друзями на шкільному подвір’ї…
Щоб процес навчання був цікавішим і результативнішим, обов’язково під час уроків чергуються різні види діяльності, виконуються руханки, релаксаційні вправи, гімнастика для очей. Постійно надаються рекомендації щодо важливості виконання ранкової гімнастики, дотримання режиму дня, виконання вправ з фізичної культури та занять спортом.
Що може бути ціннішим за здоров’я наших дітей? Майбутнє нашої України в руках сильного й здорового підростаючого покоління. Тому рухаймося на здоров’я! Будьмо активними й спортивними!