Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Наша сила – у єдності!

16 лютого Україна відзначала нове державне свято – День єднання. У президентському указі №53/2022 від 14 лютого 2022 року йдеться, що День єднання оголошено для  «посилення консолідації» українців, зміцнення їхньої «стійкості» на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість. У цього молодого свята немає сформованих роками традицій, в умовах війни воно набуло особливого сенсу – довести всьому світові, що українці попри всі ворожі навали відстоюватимуть свою незалежність та єдність нації.

Учні 8 класу долучилися до відзначення цього величного дня, організували патріотичну годину спілкування «Наша сила – у єдності!». Восьмикласники об’єдналися у спільному прагненні проявити свою громадянську позицію та любов до України: переглянути тематичну презентацію, виконали творчі завдання, згадали минулорічні урочистості, пов’язані з Днем єднання, обговорили історію свята, розповіли про героїв, які мужньо стали на захист рідної землі, ушанували пам’ять полеглих  воїнів.

Діти усвідомили, що нині кожен українець на своєму «фронті» повинен самовіддано боронити Батьківщину, брати участь у розбудові країни, плекати національні цінності, бо від цього залежить майбутнє держави.