Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Ми – учасники Всесвітнього дня прибирання

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій проводив щорічний Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні відбувся в 24 областях країни разом з 191 країнами Світу.

16 вересня наша шкільна родина стала частиною міжнародного руху, доєднавшись до мільйонів інших учасників. Прибирання проводили в трьох напрямках.

  1. Папір, адже макулатура – цінна вторинна сировина.
  2. Пластик. Зібрані пластикові пляшки відносили до найближчого контейнера для пляшок. А кришечки передавали у шкільну точку збору. Кришечки – сировина для переробки на протези.
  3. Цифрову пам’ять. Видалення зайвої інформації з гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

Це прибирання допоможе зберегти довкілля від засмічення, зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу та енергоспоживання.

Будьмо екосвідомими!