Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Дитинство без шкідливих звичок

Погані звички, такі як куріння, споживання алкоголю, наркотиків та інших шкідливих речовин, є серйозною проблемою в житті підлітків. Вони можуть мати негативний вплив на фізичне та психічне здоров’я, соціальне життя та навчання дітей. Підлітки, які мають шкідливі звички, зазвичай
не усвідомлюють ризики, пов’язані з цими звичками, та не розуміють, як це
може вплинути на їхнє майбутнє.
Оскільки підлітковий вік є часом пошуку та експериментування, він є особливо вразливим до впливу шкідливих звичок.
Навчання здоровому способу життя та підтримка позитивних звичок, таких як фізична активність та правильне харчування, можуть допомогти підліткам уникнути шкідливих звичок.
Тому питання здорового способу життя розглядається з учнями на уроках, годинах відкритих думок, в обговоренні інформаційних матеріалів тощо.
У школі нещодавно було проведене опитування серед старшокласників щодо їхніх звичок та здорового способу життя. За результатами опитування було виявлено, що переважна більшість дітей дотримуються здорового способу життя та не мають шкідливих звичок.
Це є дуже хорошим результатом, оскільки ми завжди наголошуємо на важливості здорового способу життя та пропагуємо цінності здорового харчування, фізичної активності та відмови від шкідливих звичок.
Проте, ми розуміємо, що ця проблема потребує постійної уваги та контролю. Разом ми робимо нашу школу кращою та здоровішою!