Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

День наших пухнастих друзів

Тварини є невід’ємною частиною щасливого, повноцінного нашого існування. Одні з них представляють світ дикої природи, інші є господарями наших будинків.

30 листопада – Міжнародний день домашніх улюбленців. Цей день запроваджений як своєрідне нагадування всьому людству про відповідальність за “братів наших менших”. Учні першого класу під час ранкової зустрічі разом із вчителем обговорили важливість відповідального ставлення до домашніх тварин, прояву любові, турботи про них, правильного догляду за чотирилапими друзями. Обговорили можливу допомогу тваринкам-безхатькам, яких стало в рази більше з початком війни. Дійшли до єдиного висновку беззаперечно й безвийнятково вважати чотирилапих улюбленців членами своєї родини, а не просто предметом для забави.

Сьогодні майже неможливо знайти людину без домашнього улюбленця. Цей день нагадує нам про те, що ми повинні з добром, ласкою і відповідальністю ставитися до “молодших членів нашої родини”. А вони в свою чергу обов’язково віддячать нам взаємністю.