Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Дбаємо про корисне дозвілля

Допоки продовжуються ремонтні роботи в найпростішому укритті, ми подбали про створення для дітей позитивної психоемоційної атмосфери.

Тому долучилися до проєкту «Молодіжна відбудова Міста-героя Охтирки» Охтирського Молодіжного Центру, який реалізовувався за підтримки German Marshall Fund of the United States #GMF.

Для участі в молодіжній ініціативі ми представили проєкт «Центр дозвілля «Hobby-village». Проєкт передбачає протягом жовтня-листопада 2023 року облаштування в найпростішому укритті школи міні-зон мистецького та спортивного спрямування для змістовного проведення часу та зняття емоційної напруги в учасників освітнього процесу під час їхнього перебування в укритті у випадку оголошення повітряної тривоги під час освітнього процесу.

Визначено місце в укритті, де функціонуватимуть міні-зони. Отримано канцтовари, настільні ігри, конструктори, набори для дитячої творчості та інші корисні речі для організації роботи з дітьми.

Центр дозвілля «Hobby-village» – своєрідний центр саморозвитку, де можна знайти заняття для власного задоволення та отримати емоційну й психологічну підтримку, коли вимоги безпеки вимагають перебувати в укритті.