Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

Тиждень безпеки дорожнього руху

Із 13 до 19 листопада 2023 року в школі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом Тижня безпеки дорожнього руху першокласники повторили правила дорожнього руху, переглядаючи мультфільми «Транспорт», «Про важливість дорожніх знаків. Пригоди в Країні Плюс-Плюс», «Азбука безпеки на дорозі тітоньки Сови». Завершили тиждень вікториною «Правила дорожні знай і ніколи не забувай!».

Учні 2 та 4 класів переглянули та обговорили презентацію «Дорожній рух – наш друг», повторили основні правила пішохода та пасажира громадського транспорту.

Із учнями 3 класу проведено виставку дитячих малюнків «Упізнай знак. Поясни!», вікторину «Правила дорожнього руху», бесіду з безпеки дорожнього руху «Я маю велосипед, роликові ковзани».

Для учнів 5-7 класів було проведено бесіди «Відповідальний пішохід», «Повторимо правила дорожнього руху», «Будь помітним на дорозі», «Правила дорожнього руху знай і ніколи не забувай!».

Для старшокласників були проведені години спілкування «Безпека руху – запорука життя і здоров’я», «Безпека руху – це життя»,  «Безпечна дорога додому», вікторину з правил дорожнього руху.

Педагогом-організатором для учнів 5-7 класів було підготовлене інформаційне повідомлення «Безпека на дорозі в темний час» з майстер-класом з виготовлення рефлекторних браслетів для підвищення безпеки на дорозі. А для учнів початкових класів – інформування «Дорожні знаки для дітей», «Правила дорожнього руху для школярів».

Також школярі переглянули Єдиний національний урок на тему «Безпечна дорога додому» в рамках національного проєкту «Безпечна країна».