Охтирська Загальноосвітня школа №8

ЦЕ ВРЯТУЄ ВАШЕ ЖИТТЯ! (Інформація щодо безпечних укриттів)

До Дня матері та Дня сім’ї

Мама – найніжніша людина в житті кожного. На присвяту всім мамам світу існує добре й зворушливе свято – Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні. І цього року – це 12 травня.

У День матері завжди згадується дитинство, повертається відчуття батьківського дому, спомини про смачні аромати маминих страв, перші прочитані нею казки, прогулянки лісом чи подарунки на свята.

А 15 травня українці святкують ще одне  зворушливе свято – День сім’ї. Сім’я – найдорожче, що є в житті людини. Особливо її цінність відчувається зараз, у нелегкий воєнний час. Головне завдання цього дня – приділити увагу дорогим серцю людям. А якщо немає можливості зустрітися з рідними, то можна зателефонувати їм і сказати своє «Люблю» за все те світле і хороше, що вони подарували нам.

Цим двом родинним святам були присвячені заходи, що пройшли в класних родинах нашого закладу. Це такі, як мистецька майстерня «Квіти для найкращої у світі мами». дослідження «Сімейні цінності моєї родини», скарбниця відкритих думок «Моя сім’я – моя фортеця», дидактична гра «Правила поведінки в

сім’ї», години спілкування «Цінність родини для кожної дитини», «Міжнародний день сім’ї. Історія свята», обговорення «Щаслива родина – сильна Україна», створення колажу «День сім’ї».

Також учні школи взяли участь у міському етапі обласного конкурсу малюнків «Українська родина – міцна і єдина». Робота Олени (10 клас) посіла ІІ місце.